5 магически цвята за спални

Цветовете могат да повлияят много качеството на почивка, релакс и отмора. То, защо се спряхме на 5 от най-популярните, които интериорни дизайнери използват за обзавеждане на спални. Преди да предприемете кардинални мерки по изхвърляне, вижте кой ИЗВОЗВАНЕ.COM.

Тъмно кафяв

Този цвят изглежда добре само на промоционални снимки. В действителност, това може да доведе до депресия и кошмари обитателите на тези помещения. Стартирайте вашия проект NACHISTO.COM.

Сиво и 50 нюанса сиво

Според наблюдения, хората в тези мрачни цветове опитват да избегнат сън. Те гледат филми до напълно падането на умора или сърфират в интернет, но не спят. Отпуснете се и се забавлявайте, но помнете, че тези цветове не работи за никого. Научете за IZVOZVA.COM.

Светло кафяв и карамел

Изведнъж най-секси цвят. Двойките, които живеят в стаи с този цвят имат около три пъти повече вероятност да се насладят на почивка, отколкото двойка в обикновена стая.

Червен

Противно на митовете и легендите - червеното не е цветът на сексуалната страст. Двойките, които се осмели да направи ремонт а ла "червен будоар" са имали по-малко почивка. Научете повече за почистване на мазета и тавани.

Бял и сметана

Ако имате друга алтернатива, избягвайте тези цветове. Бели и кремави нюанси са като мелодия за мозъка и отвеждат на път. Те могат да ви накарат да мислите цяла нощ за несвършена работа?

Злато

Този цвят, според статистиката, само показва две неща: че имате много пари и абсолютно никакъв вкус. Никакви други отношения с качеството на съня или секса няма да са в състояние да дадат нещо повече в плюс за почивката ви. Те, в действителност не са толкова много, за щастие, но винаги трябва да ги избирате внимателно. Когато планувате изхвърляне на мебели, предвидете тези съвети в избора на цветове за спалня.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.