Къща под наем в София за българи или чужденци!?

Актуалните предложения на www.ues.bg

 

Къща под наем в София за отдаване на български или чуждестранни посетители на страната. Когато говорим за къщи в столицата, респективно говорим за Витошките квартали в най-голяма степен или тези в покрайнините на столицата. Къщите под наем обикновено вървят с обзавеждане в изискан стил и предлагат всички удобства на наемателите си, така че те да се нанесат и да могат да посрещат ежедневните си нужди в новия дом.

Една от най-реномираните и рентабилни консултантски агенции за луксозни имоти в страната и не само – е Unique Estates. Както името на компанията подсказва, там ви очакват уникални имоти с характеристики, които подобават на изискания ви вкус и стил. Наемането на жилище, било то къща или апартамент обслужва определени нужди на наемателите. Затова се търси определено местоположение, разположение на имота, екстри към него и различен тип големини на площите вътре в къщата или апартамента, както извън него. Вижте актуалните предложения за къща под наем в София на www.ues.bg!

Къща под наем в София – тихата обстановка на планината, близостта на града и лукса

Дали желаете луксозна къща на тиха локация в Симеоново, или модерен нов имот част от затворен комплекс – няма значение. Портфолиото за имоти под наем на Unique Estates е достатъчно голямо, за да посрещне всичките ви нужди. Къща под наем в София може да изберете и на центъра на столицата – но там архитектурата е в специфичен класически стил и разположението е малко по различно от това в новопостроените модерни домове от бъдещето. Накратко казано, при консултант от такъв висок ранг, има за всекиго по нещо – така, че на вас остава да споделите предпочитанията си, а на опитните професионалисти на фирмата, да ви ги предложат под формата на една луксозна къща.

Например луксозните къщи в София в затворени и нови модерни комплекси, в квартали като Симеоново, Лозенец, Драгалевци или пък Бояна предлагат редица предимства. Обикновено подобен род лукс имоти имат директен вътрешен достъп до красиви зелени градини с оформени кътове за почивка. Разположението може да се състой от приземни етажи и първи етаж или добавени втори и трети етаж на къщата. Зависи от критериите ви за брой спални, мокри помещения и дневни такива. Хубавото на къщи под наем в София разположени в затворени комплекси е това, че денонощно са охранявани  и достъпът до имотите е контролиран. Панорамната гледка разбира се е на ниво от веранда или балкон, а общите части са перфектно поддържани. Няма нужда да се притеснявате и за зимния си престой в наетата от вас къща, понеже повечето от тях имат отопление на газ. Още днес разгледайте атрактивните предложения на Unique Estates и намерете мечтаната къща под наем в София – трябва само да кликнете на www.ues.bg!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.