Мазилка и гипсокартон участващи в ремонта на дома

Още в първия ремонт, собственикът на апартамента е изправена пред трудности. Една от най-сериозните е сам да избира най-добрият материал от представените в продажбата на широка гама.

За да разберете това, трябва внимателно да проучите недостатъците и предимствата на всеки материал.

Преди тях, обаче нека узнаем за фирми с услуги:

ХАМАЛ.BG                  

SMETISHTE.COM

FORI.EU

Предимства и недостатъци:

При изравняване на мазилката на стената или гипсокартон се прибягва в случай на повърхностни дефекти. Особено важен е този етап, ако има изразена кривина, с очевидни вдлъбнатини, дълбочината, на която може да достигне до няколко сантиметра. В този случай, предимствата от страна на сухото строителство са следните: Привежда се в съответствие достатъчно бързо, защото е изключително лесен за използване. Монтажните работи са сухи, което значително улеснява ремонта; С гипсокартон могат да бъдат скрити дори и несъответствия в тавана; Материалът позволява създаване на оригиналния дизайн, например, тавани с различни височини. С тях може да се прикрие към окабеляване, което е трудно да се скрие с помощта на гипс; Пропуските между стените и пластовете от гипсокартон могат да бъдат запълнени с изолация, която ще направи стаята по-удобна; Гипсокартонът е напълно годен за дишане, поради което се нарича материал за "дишане". Освен това, има високи звукоизолация и качества, които трябва да бъдат съобразени с необходимостта от гледна точка на жилище в сградата с тънки стени.

Недостатъци на метода обикновено са свързани със загуба използваемо пространство; риск от нарушаване в съществуващите стени, които могат да доведат до образуването на плесен върху вътрешните повърхности; риск от гризачи и насекоми в пространството между плочите и повърхността на стената; неспособност да се създаде строителството с панти, болтове и гайки, като например дизайн и окачване на картини, рафтове и др.; крехкост на материала в състояние с неговото въздействие.

Разбира се, можете да се намалят отрицателните точки при използване на гипсокартон, например, с изключение на площ. Така с помощта на гипсокартон за груби стени., трябва внимателно да бъде шлифовани. Ако замазката бъде пренебрегвана в бъдеще може да има сериозни проблеми.

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.