Как жените се справят с финансите

Жените и мъжете са различни по своя характер. Различията между хората от различен пол също се проявява по отношение на финансиране. Всяка жена знае, че парите могат да решат проблема, така че най-модерните жени по-ефективно ангажират половете и независимостта, а това може да се постигне чрез парите. Човек с пари се чувства уверен и е в състояние да достигне до такова ниво на финансово здраве, да е умен и находчив. Парите дава по-голяма свобода, изразят себе си, те могат да направят живота така, както го искате. Като пари, по-бързо и по-лесно, винаги можете да получите това, което искате. В този ред на мисли ако имате достатъчно средства, инвестирайте в:това:

Едно голямо почистване: http://obshtini.com/tavani-mazeta-sofia/;

Планирайте извозване с товарен камион за всички стари мебели и оборудване в дома:  http://hamalski.com/prevoz-na-mebeli-i-bitova-tehnika/;

Организирайте реда в къщата по следната схема:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8/.

Парите влияят на жените в социален статус, а понякога и в конфликта с парите.

Проблем 1

Жените са склонни да спестяват, за да направи голяма покупка. Мъжете, напротив, икономисват, за да увеличи състоянието. Очевидно е, че жената, майката на семейството, се стреми да създаде най-удобни условия за живот на семейство. Тя се грижи за мъжа си, децата, така създават уют в дома и подготвя вкусни ястия. Доброто хранене, присъствието в дома на необходимите неща, за да се създаде приятна и уютна гнездо - това са основните задачи на жените. За мъжете са много по-важни статус и т.н.. Ако той има пари, той е уважаван човек в общността. Мъжете подчертават техния статут, с помощта на скъпи коли, аксесоари, налични по банкова сметка.

Проблем 2

Жените, в по-голямата част, не знаят как да инвестират изгодно. Това се дължи главно на факта, че по своя характер те са по-консервативни, не обичат да поемат рискове. Наистина, женските грижи водят до факта, че, като се избягват рисковете, те имат по-малко приходи.

В допълнение, страхове на жените, водят до такова поведение, психолозите отдавна са описали подобни състояния. Те вярват, че жените се страхуват и смятат, че по принцип, не си струва. Така че, мъжете се страхуват от непосредствената опасност. За жените се знае, че залагат на вероятността. Например, жените се страхуват от фондовия пазар, дори ако имат професионални умения.

Проблем 3

Поради ниското самочувствие, жените губят пари. Така че, ако една жена разследва финансовия план на проект, който ще се прави най-малко една година, тя е забравила да включи експлоатационни разходи. В този случай ние говорим за жените, последната тренировка в програмата за управление.

 Бъдете смели! Започнете да управлявате своите пари!

 

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.